‘Fra kunnskap til handling’ - Nettverkskonferanse på Lillehammer

Publisert dato: 17.02.2015, Sist oppdatert: 26.04.2015

29. april inviterer vi til konferanse om kunsten å omsette kunnskap til handling på folkehelsefeltet. Konferansen finner sted på Lillehammer, er åpen for alle og del av Sunne kommuners nettverkssamling. Høyt på plakaten står folkehelsesjefen i London, Yvonne Doyle!

I år er det Oppland fylkeskommune som er vertskap for Sunne kommuners årlige nettverkssamling, som finner sted på Lillehammer 29.-30. april. Som tidligere år er samlingen delt i to, med en konferanse – som er åpen for alle – på dag 1, og generalforsamling på dag 2. I år er det også formell oppstart for temagruppene på samlingens andre dag.

Meld deg på her!

Yvonne Doyle kommer!

Den åpne konferansen 29. april har temaet ‘Fra kunnskap til handling’, og vil adressere hvordan kunnskap og oversikt kan omsettes til god folkehelsepolitikk. For å gjøre det har vi blant annet invitert Yvonne Doyle, som er folkehelsesjef i London, ordførerens nærmeste helserådgiver og mangeårig folkehelse-ekspert for blant andre EU, Verdensbanken og WHO Healthy Cities.

Hva vet vi og hva gjør vi? Hvordan kan kunnskapen innarbeides i planverk, og hvordan kan den omsettes til god folkehelsepolitikk og praksis? Er oversikt og planer nok, hva med den menneskelige faktoren? Hvordan overbevise politikere om at folkehelse er viktig?

Ærverdige lokasjoner

Det er vakre Kulturhuset «Banken» som er ramme for fagkonferansen 29. april.

Om kvelden inviterer vi til middag på selveste Maihaugen, og på dag 2 flytter vi oss til Sigrid Undsets hjem og dikterverksted Bjerkebæk. Der avholder vi generalforsamling og har formell oppstart av nettverkets nye temagrupper.

Meld deg på nettverkssamlingen eller fagkonferansen 'Fra kunnskap til handling' her! Deltakeravgift for fagkonferansen er kr. 1000,-.

Program for konferanse og nettverkssamling

📥Program for fagkonferansen 'Fra kunnskap til handling' - 29. april 2015

📥Program for nettverkssamling på Lillehammer 29.-30. april 2015

Tags: oppland, nettverkssamling, yvonne doyle